Garanti / Kontrol

Vi er meget kvalitetabeviste omkring vores arbejde og tilbyder derfor en  lidt længere garanti på vores produkter.

Garantien dækker skader, der evt. opstår ved tygning eller en knækket tand. 

• 5 års garanti på helprotese fx. Akrylmateriale eller akryltænder.

 • 5 års garanti på unitro ( Delprotese med stål stel) 

​• Protesen skal dog altid være i orden med hensyn til pasform og bid. For vi kan opretholde den lange garanti. Derfor kræves et årligt eftersyn, hvor pasform, bid og slimhinder efterses.

Udebliver man fra det årlige eftersyn, bortfalder den lange garanti. Hvis vi ved et eftersyn konstatere ændringer i  bid evt. slid af tænderne eller dårlig pasform grundet svind af gummen, skal dette udbedes mod honorar, for vi kan opretholde garantien.

Ved udlevering af den nye tandprotese, lavere vi en aftale om det kommende eftersyn. Dette er op til en selv at husk.

Tilpasnings garanti

Det er meget vigtigt, at du får proteser der er tilpasset, indtil den fungere tilfredsstillende. Vi yder derfor 1 års gratis tilpasning af bid og aflastning ved smerter og sår.  Skal Protesen tilpasses på grund af svind af gummen efter en tandudtrækning, sker denne tilpasning dog mod et honorar.

​Tilvænning

Når du har fået nye tandproteser,kan det tager lidt tid at vænne sig til den. Den gamle protese har sikkert været slidt og med mindre god pasformen, ting man undervejs har lært at arbejde med. Derfor kan det godt føles anderledes at få en protese, der passer igen.

Generelt kan man sige, at jo svære forhold der er i munden, jo længere tid kan tilpasningen tage. Det er dog meget forskelligt fra person til person. Det er også ganske normalt, at protesen kan genere i starten. Gummer er ikke ens, og der kan godt opstå ømhed/smerte. Hvor gummen evt. er ekstra følsom. I disse tilfælde, er det meget vigtig at ringe og aftale en tid hos os, så vi kan aflaste/juster området.​

​​​​

​FIRMA

Tandteknik4you ApS

CVR: 31173329​

​Helsingør

Telefon: - Helsingør: 49 21 26 05

Bjergegade 22 C, 1.

3000 Helsingør​

​​Birkerød

Telefon: Birkerød: 45 81 15 48

​Hovedgaden 30a, 1. sal

3460 Birkerød

Landsfpreningen for kliniske tandtekniker​e